Dromen moet je niet najagen, maar waar maken!
Blijf op de hoogte en volg Desiree
28 Mei 2007 | Nederland, Berkel en Rodenrijs
28 Mei 2007 - 02:15
Hetty:
Jeempie Dee wat geweldig. Ik ga je volgen hoor, is altijd leuk.
Ga maar vast voorgenieten.
Lees je.
Groet en kus van Hetty. -
28 Mei 2007 - 06:37
Ria:
Hoi Deetje, dus het gaat toch gebeuren. In iedergeval voor nu heel veel plezier met de voorbereidingen. We blijven je volgen, succes.
kus kus van Ria en ook van je broer natuurlijk -
28 Mei 2007 - 06:40
Sandy:
Ben nu al benieuwd!! Je hebt lef!! -
28 Mei 2007 - 07:09
Ingrid:
Dee, wat een nieuws. Ga je in je uppie??? Geweldig. Blijven je natuurlijk volgen. Heel veel plezier met alle voorbereidingen. Spreken je de 14e juli.
groetjes Ing.
28 Mei 2007 - 07:40
Ben:
Met de voorbereidingen is de reis eigenlijk al begonnen. Het wordt vast een fantastische reis. Nog effe thuis verbouwen en dan kan je weg.
xx -
synoniem voor avontuur
voorbereidingen
duren een maand of zes
de reis zelf
we wensen je veel succes
(uit: gedichtenbundel EJ 395,00 euro) -
28 Mei 2007 - 07:48
Martinka:
Gaaf man. Wel mooie foto's maken hoor. Gelukkig zie ik je voor die tijd nog. Ik zal je wel missen. Maar ik snap heel goed dat je het gaat doen.Als ik het zou durven en tijd had, was ik meegegaan. -
28 Mei 2007 - 12:19
Annette:
Lieve Dee,
Je hebt gelijk, ga je dromen waar maken. Ben heel benieuwd en ga je zeker volgen via de site.
We hopen je voor die tijd nog een keer te zien.
28 Mei 2007 - 13:53
Peter B.:
Het zal vast geen Thaie kost worden. Ik weet zeker dat we alles met plezier zullen lezen.
gr. -
28 Mei 2007 - 20:05
Corrie:
leuk om zo mee te genieten
ik hoop dat je een heerlijke tijd hebt
groetjes corrie -
29 Mei 2007 - 15:12
Naomi:
WOW! Désirée, wat tof!!!
Ik wens je vast een enorm goede voorbereidingstijd en ik ga je site zeker in de gaten houden! (En stiekem droom ik met je mee... :))
Groetjes! -
29 Mei 2007 - 17:22
Mieke:
De, wat ga je nou doen, ja naar Thailand, dat lees ik. Ik ga je bellen! In ieder geval heel veel plezier met de voorpret. En......die Ben he, daar heb je wat aan! -
29 Mei 2007 - 17:48
Marian :
Je moet ook altijd geloven in je dromen. En dat doe je, want ze gaan uitkomen! Geweldig. Ben hartstikke jaloers.
'k Ga je volgen op je voorbereidingen, veel plezier. -
29 Mei 2007 - 18:36
Jacqueline:
Lieve Dee,
Fantastisch dat je op reis gaat!
Je hebt helemaal gelijk om ook op deze manier van het leven te genieten!!
Veel plezier,en veel succes met alle voorbereidingen!
Jacqueline XXX -
29 Mei 2007 - 21:37
Sofie:
Hee! vermeld mij ook is. heb ik ook gedaan met jou in me profiel .
je allerliefste dochter -
30 Mei 2007 - 05:55
Wendy:
Geweldig!! Dromen zijn er inderdaad om waar te maken...
Ik volg je dagboek, verhalen en enthousiasme op de voet!
Heel veel plezier met al je voorbereidingen.
Groetjes Wendy -
30 Mei 2007 - 20:07
Doris (dochter 2) :
Nou raak ik ook nog eens me tweede moeder kwijt... -
05 Juni 2007 - 19:12
Zuster Karin:
Dee, na alle leuke reacties die ik gelezen heb en dat ik je natuurlijk ook ga volgen;komt een afspraak voor vaccinaties ook in je voorbereiding voor?
Tip: Hoe eerder ter plekke des te beter.
groet ('t zit toch in m'n bloed he!) -
07 Juni 2007 - 19:13
Astrid:
Hai Dees, ik heb geen tips voor je, maar kan je zeggen dat ik het een moedige onderneming vind.Je bent echt een kanjer. En vooral Ben niet vergeten die jouw de kans geeft dromen waar te maken. Fantastisch gewoon.Wens je alle goeds tijdens de reis en Ben tijdens zijn verblijf gewoon thuis.Voor Sophie geldt het zelfde. Heel veel goeds. Liefs Astrid.